miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

UN TÂNĂR DIN SLAŞOMA A FOST MUŞCAT DE UN ŞARPE PE CÂMP

Un tânăr de 19 ani din localitatea mehedinţeană Slaşoma a fost muşcat vineri după-amiază de un şarpe în timp ce se afla la muncă pe un câmp.

sarpele 1Tânărul a fost adus de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, unde i s-a administrat serul antiviperin.

„A fost adus cu ambulanţa un pacient de 19 ani care prezenta o plagă muşcată de un şarpe la nivelul gamebi stângi. Starea era bună, funcţii vitale prezente, conştient, cooperant, prezenta doar o uşoară ameţeală şi dureri la locul înţepăturii. Noi i-am administrat serul antiviperin, aşa cum procedăm în cazurile de muşcături de şarpe medic”, a precizat  medicul primar Emilia Iacob de la UPU.

Un localnic care muncea împreună cu tânărul a povestit că acesta a fost muşcat de şarpe fiindcă l-a călcat, fără să-l vadă în iarbă. Munceau cu ziua la un cetăţean la săpat de porumb, iar incidentul s-a petrecut tocmai când luaseră o pauză de masă. Şarpele a scăpat de răzbunarea muncitorilor, strecurându-se rapid prin iarbă. Oamenii spun că cel mai probabil reptilele sunt agresive din cauza temperaturilor neobişnuit de mari pentru această perioadă a anului.

„A fost la muncă cu ziua la cineva şi stând la masă să mâncăm de prânz un şarpe a venit şi l-a muşcat pur şi simplu. Nu l-a văzut şi l-a călcat, altfel probabil nu-l muşca”, a spus un localnic.

În ultima săptămână, la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin este cel de-al treilea caz de muşcătură de şarpe, unul din pacienţi fiind muşcat chiar de o viperă.

Corina Macavei

Mai puteţi citi:

O femeie a fost muşcată de şarpe! Află aici de unde poţi primi serul

Atenţie la vipere!

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top