sâmbătă , 15 august 2020
NEWS ALERT

VIDEO: UN TÂNĂR ÎN VÂRSTĂ DE 20 DE ANI A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE, ÎN BAIE

Tragedie în această noapte într-o familie din Drobeta-Turnu-Severin. Un tânăr de numai 20 de ani a fost găsit de un prieten în stare de inconştienţă în baie, la numai câteva minute după ce veniseră dintr-un club. Prietenul tânărului a sunat la 112 şi a chemat imediat o ambulanţă, însă medicii veniţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru el, deşi au încercat să-l readucă la viaţă preţ de trei sfert ceas.

DECESTânărul locuia singur pentru că părinţii săi sunt plecaţi la muncă în străinătate. Noaptea trecută a fost în club cu mai mulţi prieteni, iar spre dimineaţă a plecat cu unul dintre ei spre casă. Tânărul a urcat în apartament, iar prietenul său a rămas să-l aştepte jos. Numai că atunci când a văzut că nu mai vine a urcat după el. Când a deschis uşa la baie a încremenit, întrucât prietenul săi zăcea pe jos, inert. A sunat imediat la 112 şi a chemat Ambulanţa. Vecinii spun că băiatul era liniştit şi nu a făcut niciodată probleme. Medicii l-au resuscitat 45 de minute pe tânăr, dar fără succes. Ei spun că nu miroasea a alcool şi nici nu avea pe braţe semna că ar fi consumat droguri, dar suferea de un astm bronşic.

”Un tânăr de 20 de ani. A ajuns inițial un echipaj pentru resuscitare, după care, în timpul resuscitării s-a solicitat un echipaj cu medic. Din păcate, după 50 de minute de resuscitare, nu și-a reluat funcțiile vitale și a decedat pacientul. Era cu mai mulți prieteni, nu am găsit urme de violență și alte indicii. A fost preluat de medicina legală și de poliție. E foarte greu să stabilim noi de ce a murit tânărul, la 20 de ani.”, a declarat medicul Radu Gandă din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți.

Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, în urma căreia se va stabili cauza decesului. Medicii vor constata şi dacă nu cumva tânărul a consumat substanţe interzise, sau dacă pe fondul oboselii acumulate a făcut un infarct. Părinţii săi vor trebui acum să vină acasă ca să-şi îngroape fiul.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top