sâmbătă , 23 ianuarie 2021
NEWS ALERT

UN TRAFICANT DE PERSOANE REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

vama 1Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român împotriva căruia instanţa judecătorească emisese în ziua de 13.05.2014 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În seara  zilei de 13 mai, ora 19.45, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetăţenul român P. Ionuţ în vârstă de  33 de ani,  din municipiul Bucureşti.

„La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui  P. Ionuţ există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 2 ani de interzicere a unor drepturi emis de către Tribunalul Dolj în data de 13.05.2014, acesta fiind căutat pentru săvârşirea infracţiunii de exploatare sexuală”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Acesta, în perioada anilor 2004-2005, a transportat în Italia mai multe tinere cărora le-a promis că le va găsi locuri de muncă, dar odată ajunse în străinătate acestea erau obligate să se prostitueze în folosul lui.

În data de 13 mai,  la ora 21.50, P. Ionuţ a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top