marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

UNIVERSITATEA DE VEST DIN TIMIȘOARA DESCHIDE CENTRU DE ÎNSCRIERE ȘI ADMITERE LA DR. TR. SEVERIN

UVTVeşti bune pentru absolvenţii de liceu din judeţul Mehedinţi, care după promovarea examenului de Bacalaureat îşi vor să-şi continue studiile la Universitatea de Vest din Timişoara. Prestigioasa instituţie anunţă că pentru a-i scuti pe absolvenţi de un drum în plus, va organiza un centru de înscriere, dar şi de admitere chiar în oraşul nostru. Detalii suplimentare puteţi găsi în comunicatul de presă transmis de Universitatea de Vest, comunicat pe care îl vom prezenta în cele ce urmează.

În baza strategiei sale de sprijinire a mediului preuniversitar și a acordului încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean, Universitatea de Vest din Timișoara anunță deschiderea a unui centru de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale, în Dr. Tr. Severin.

Măsura vine în sprijinul elevilor pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

Centrul de înscriere și admitere din Dr. Tr. Severin va prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara, aceștia fiind scutiți de un drum suplimentar.

“Face parte din strategia noastră a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat, în numeroase rânduri, o implicare continuă și consistentă în comunitate, venind cu soluții la nevoile acesteia. Îi invităm pe toți cei care doresc o educație de nivel înalt, care să răspundă cerințelor internaționale, să se înscrie la Universitatea de Vest, să facă parte din Familia UVT”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Astfel, cei interesați se pot înscrie, în perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universității de Vest din Timișoara și la centrul din Dr. Tr. Severin situat în cadrul Colegiului  Național ”Gheorghe  Țițeica”, Str. Crișan nr. 50.

Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0256.592.124, L-V, în intervalul orar 10.00-14.00, la adresa de email admitere@e-uvt.ro și pe pagina de Facebook, www.facebook.com/uvtromania

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top