duminică , 17 ianuarie 2021
NEWS ALERT

UNUL DINTRE CEI TREI TINERI PRINŞI VÂNZÂND 900 DE GRAME DE HEROINĂ A FOST ARESTAT

Tribunalul Mehedinţi a dispus arestarea pentru 30 de zile a unuia dintre cei trei tineri prinşi în flagrant, luni seară, în timp ce încercau să vândă 901 grame de heroină unui poliţist sub acoperire, un altul a primit arest la domiciliu, în timp ce al treilea individ este cercetat sub control judiciar.

heroinaJudecătorul de şedinţă a dispus marţi seara arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui  Alexandru Logofătu, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, în timp ce tânărul student la Teologie, Daniel Ion Neacşu, de 23 de ani, din comuna Leu, a primit arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

În cazul celui de-al treilea individ prins în flagrant, Marinel Mandă, de 23 de ani, instanţa a dispus cercetarea sub contolul judiciar.

Hotărârea Tribunalului Mehedinţi nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Craiova.

Cei trei indivizi au fost prinşi în flagrant  luni seara, de către ofiţerii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în timp ce încercau să vânsă 900 de grame de heroină în parcarea unui centru comercial din Craiova, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Marţi seara, cu toţii au fost prezentaţi Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă.

Cu toţii sunt cercetaţi pentru deţinere fără drept şi vânzare de droguri de mare risc.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top