miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

URMĂRIT GENERAL REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român care era urmărit general din luna iunie a anului 2013.

vama portile de fier 1

În noaptea de 11 iulie a.c., ora 00.35, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control pentru a ieşi din România cetăţenul român M. Gheorghe, în vârstă de  33 de ani,  din localitatea Rasova, judeţul Constanţa.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui  M . Gheorghe există un mandat european de arestare emis de Germania, acesta fiind căutat din data de 12.06.2013 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt pe teritoriul acestei ţări”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În data de 11.07.2013, la ora 03.00, M. Gheorghe a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top