miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

URMĂRIT GENERAL REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român care era urmărit general din luna ianuarie 2014.

urmarit general

În  după amiaza zilei de 24.02.2014, ora 16.15 s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control al documentelor de călătorie, cetăţenul român D. Alin în vârstă de  28 de ani,  din localitatea Ianca, judeţul Olt.

La controlul documentelor de călătorie poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că D. Alin este căutat în vederea arestării, acesta fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt .

„Verificările efectuate în bazele de date naţionale au confirmat faptul  că pe numele lui  D. Alin există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind căutat din data de 17.01.2014 de către poliţiştii din judeţul Olt pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În ziua de 24.02.2014 la ora 17.50, D. Alin a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Corina Macavei

 

 

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top