duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

URMĂRIT INTERNAŢIONAL REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român pe numele căruia autorităţile poliţieneşti din Franţa emiseseră în anul 2012 un mandat de căutare şi arestare în vederea extrădării.

vama 1

„În seara  zilei de 03.07.2014, ora 23.45 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie cetăţenul român S. Marius, în vârstă de 34 de ani,  din municipiul Craiova”, a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul documentelor de călătorie şi în urma verificărilor efectuate în bazele de date naţionale, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui S. Marius există un mandat de căutare şi arestare în vederea extrădării emis de autorităţile poliţieneşti din Franţa, din anul 2012 pentru săvârşirea unor infracţiuni de fraudă informatică.

În data de 04.07.2014, la ora 01.50, S. Marius a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriţi General  aparţinând Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top