duminică , 5 decembrie 2021
NEWS ALERT

VÂLCOV: INVESTITORII PORTUGHEZI DE LA COINDU AU SOLICITAT SCHEMĂ DE AJUTOR DE STAT

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov, a fost prezent joi la Drobeta Turnu Severin, la o întâlnire cu membrii mediului de afaceri local, dar şi reprezentanţi ai autorităţii publice locale.

ministrul

Ministrul delegat pentru afaceri, Darius Vâlcov, a prezentat în cadrul unei întâlniri la Prefectura Mehedinţi cele două scheme de ajutor de stat, lansate recent de către Guvernul României.

„În calitatea mea de Ministru delegat pentru Buget, îmi exprim dorinţa ca investiţiile, în judeţul d-voastră, să înregistreze o creştere exponenţială în următoarea perioadă şi să atingă o pondere cât mai importantă din totalul investiţiilor în România”, a spus ministrul Vâlcov la Turnu Severin.

Firma Coindu România, care vrea să creeze o fabrică de echipamente auto la Drobeta Turnu Severin, a cerut sprijinul pentru crearea a 300 de locuri de muncă. Reprezentanții firmei portugheze au fost astăzi prezenți la întâlnirea cu ministrul delegat pentru buget, Darius Vâlcov, care le-a dat asigurări acestora că proiectul va primi finanțare.

„Avem o companie Coindu România, care a apelat deja şi a depus dosarul pentru 339 de locuri de muncă, dintre care persoane defavorizate 101, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Analiza dosarului se va încheia la sfîrşitul acestui an când pot să vă spun că toate dosarele care vor îndeplini condiţiile vor fi aprobate mai ales că vom încerca să mărim plafonul alocat astfel âncât să susţinem crearea de noi locuri d emuncă în special în zonel defavorizate”, a mai spus ministrul Vâlcov.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top