miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VALENTINES DAY: UNDE IEŞIM DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Restaurantele şi cluburile din Drobeta Turnu Severin se întrec în oferte de Valentine’s Day. Îndrăgostiţii pot alege, de exemplu, un concert cu Anda Adam ori o cină romantică. Şi hotelurile din Băile Herculane vin cu oferte tentante, din care nu lipsesc ritualurile de relaxare.

baie

La Orşova, Valentine’s Day se sărbătoreşte puţin mai devreme, pe 13 februarie fiind programat un concert Emeric Imre la Hotelul Meridian, începând cu ora 19,00. Sâmbătă, 14 februarie, Clubul Equinox din Drobeta Turnu Severin lansează o invitaţie la un super concert susţinut de Anda Adam. Şi Kripton Club promite o petrece de ziua îndrăgostiţilor într-o atmosferă deosebită alături de DJ Johnny, cu multe concursuri şi surprize. Preţul este 20 de lei şi include o gustare din partea casei. La King Bar, începând cu ora 22,00 este programat concertul trupei de Serbia, New Quartet, al cărei repertoriu merge de la melodii clasice de jazz, evergreens şi până la coveruri ale anilor recenţi.

Şi restaurantul Taboo organizeazã ziua îndrãgostiţilor, în compania formaţiei  Select D Drobeta şi a soliştilor Coco Hornoiu şi Mădălin Tomescu, cu un meniu special, format din mixgrill, cafea, cola, vin, apă minerală, prãjiturã, la un preţ de 75 lei de persoană.

Pentrui cei care au mai mult timp la dispoziţie, Hotelul “Afrodita” din staţiunea Băile Herculane vine cu o ofertă cu totul specială. Două nopţi de cazare, 13-15 februarie, cu o cină romantică în seara de 14 februarie, tariful este de 490 lei/ sejur/ 2 persoane. Îndrăgostiţii primesc un ritual de relaxare gratuit la alegere (masaj facial, baie revitalizantă, ședință cromomeloterapie) şi, în plus, au acces gratuit la piscină, saună, jacuzzi și sala de fitness.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top