miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

VASILE BLAGA: „CÂTEVA CUVINTE AŞ VREA SĂ VĂ SPUN DESPRE PSD: OAMENII ĂŞTIA MINT DE ÎNGHEAŢĂ APELE”

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat la Drobeta Turnu Severin că are încredere foarte mare în candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu, considerând că acesta are şanse să fie susţinut de toate partidele de dreapta.

blaga 1

Vasile Blaga împreună cu Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu şi alţi lideri locali ai PDL din Oltenia s-au întâlnit miercuri după-amiază la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin cu membrii PDL Mehedinţi. Blaga a declarat că obiectivul PDL în acest an este recâştigarea puterii politice în România la alegerile generale.

“Ne dorim să reintrăm la guvernare prin alegeri. Drumul este lung şi greu, nu are rost să ne amăgim, cu câteva etape extrem de importante. Cel mai important ca de obicei este primul: europarlamentarele. Ori va trebuia să scoatem un scor foarte bun pentru că ele vor redesena harta politică românească şi vor reaşeza partidele şi le vor pregăti terenul pentru alegerile din iarnă pentru care am convingerea că avem cel mai bun candidat de dreapta, pe domnul Predoiu. Şi va depinde de noi, de fiecare, ca el să fie până la urmă candidatul întregii drepte şi ca noi sp câştigăm puterea. Românii sunt oameni cu capul pe umeri, nu lasă toate ouăle într-un coş, nu dă toată puterea stângii, PSD-ului, dar depinde de noi, dacă noi vom fi cei care vom valoriza acţiunile noastre politice şansa pe care o avem. Eu am mare încredere în acest partid. Sigur alegerile europarlamentare sunt alegeri de militanţi, în primul rând de aceea contează foate mult cum ne mobilizăm să ducem lumea la vot. Dar am experienţa integrării în Uniunea Europeană şi trebuie să lăsăm modestia la o parte. Miniştrii care au muncit pe brânci, contracronometru, şi au schimbat steguleţele roşii şi galbene în steguleţe verzi şi au dus România la 1 ianuarie 2007 în Uniunea Europeană sunt astăzi toţi membri ai partidului Democrat Liberal”, a declarat Vasile Blaga.

PDL 1

Liderul PDL a criticat dur Guvernul PSD, pentru că în ultimii doi ani au scăzut foarte mult investiţiile în România.

„Câteva cuvinte aş vrea să vă spun despre PSD: oamenii ăştia mint de îngheaţă apele. Nu au nicio idee de guvernare, uitaţi-vă în cei doi ani, al treilea intrăm acuma, investiţiile au scăzut an de an. Pe ei nu îi interesează decât să dea ajutoarele sociale. Ponta şi-a jucat bine cartea de neocomunist. El ştie că stânga socialistă în România este puternică dacă tot mai mulţi oameni sunt dependenţi de stat. Ma mult, din nefericire, reducând investiţiile, diferenţa între regiuni se accentuează”, a mai spus Vasile Blaga la Turnu Severin. Preşedintele PDL a vorbit în termeni critici şi despre proiectul de descentralizare al lui Liviu Dragnea, care în opinia acestuia nu era altceva decât o „baronizare” a României.

PDL

„Au dorit o descentralizare, de fapt o baronizare a României prin proiectul lui Dragnea, care ca să vă daţi seama prevedea nici mai mult nici mai puţin decât legalizarea furtului de patrimoniu. Adică, mai pe româneşte preşedintele Consiliului Judeţean, cum este cel aflat în dubă de la dumneavostră, în pixul lui Duicu ar fi stat patrimoniul fiecărei localităţi din acest judeţ. Aşa a prevăzut Dragnea. Adică pur şi simplu să poată fi înstrăinat patrimoniul unui sat, al unui oraş, al unei comune fără să întrebi cetăţenii, fără acordul primarului, fără acordul Consiliului Local. Aşa ceva numai în mintea neocomunistă a PSD-ului este posibil. Până la urmă dintre aleşi cei mai legaţi de cetăţeni sunt consilierii locali şi primarii, indiferent de culoarea lor politică fiindcă ei sunt toată ziua între oameni. Până la Parlament şi miniştri mai este drum lung. Asta vroia PSD. Cine s-a opus acestor proiecte? Noi, Partidul Democrat Liberal”, a declarat Vasile Blaga.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top