luni , 19 martie 2018
NEWS ALERT

UpDate ADOLESCENTA ELECTROCUTATĂ A PIERDUT LUPTA CU VIAŢA

O adolescentă în vârstă de 15 ani din localitatea mehedinţeană Făuroaia se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat duminică, primele indicii ducând către un fir electric al unui frigider, neizolat corespunzător.

ambulantaMama tinerei a sunat la 112, duminică în jurul prânzului, cerând cu disperare ajutor medicilor de la Ambulanţa Mehedinţi, după ce fiica sa s-a electrocutat. Femeia le-a explicat medicilor că tânăra s-a prăbuşit secerată la pământ şi este în stare de inconştienţă, iar un echipaj de la Substaţia de Ambulanţă Strehaia a mers la Făuroaia să îi acorde primul ajutor. Medicii sunt sceptici cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerei, primele informaţii arătând că aceasta a atins un fir electric de la frigider, care nu era izolat corespunzător. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean  din Drobeta Turnu Severin, unde se află sub supraveghere medicală.

UP DATE 0ra 17,00 În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Judeţean Mehedinţi, inima tinerei a încetat să mai bată.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top