miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

UpDate ADOLESCENTA ELECTROCUTATĂ A PIERDUT LUPTA CU VIAŢA

O adolescentă în vârstă de 15 ani din localitatea mehedinţeană Făuroaia se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a electrocutat duminică, primele indicii ducând către un fir electric al unui frigider, neizolat corespunzător.

ambulantaMama tinerei a sunat la 112, duminică în jurul prânzului, cerând cu disperare ajutor medicilor de la Ambulanţa Mehedinţi, după ce fiica sa s-a electrocutat. Femeia le-a explicat medicilor că tânăra s-a prăbuşit secerată la pământ şi este în stare de inconştienţă, iar un echipaj de la Substaţia de Ambulanţă Strehaia a mers la Făuroaia să îi acorde primul ajutor. Medicii sunt sceptici cu privire la şansele de supravieţuire ale tinerei, primele informaţii arătând că aceasta a atins un fir electric de la frigider, care nu era izolat corespunzător. Victima a fost adusă la Spitalul Judeţean  din Drobeta Turnu Severin, unde se află sub supraveghere medicală.

UP DATE 0ra 17,00 În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Judeţean Mehedinţi, inima tinerei a încetat să mai bată.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top