miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

VICEPREMIERUL LIVIU DRAGNEA A PREDAT 11 MICROBUZE ŞCOLARE CĂTRE PRIMARII DIN MEHEDINŢI

A plouat cu contracte pentru primarii din Mehedinţi. Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent vineri în judeţul Mehedinţi, a venit cu tolba plină de contracte de finanţare pentru diverse lucrări în mai toate localităţile din judeţ. Doar municipiile Drobeta Turnu Severin şi Orşova şi nici oraşul Strehaia nu au fost pe lista de priorităţi.

dragnea

O alimentare cu apă, o modernizare de staţie de epurare, o modernizare de drum comunal ori o lucrare de canalizare pentru fiecare comună din judeţ. Niciun primar din cei convocaţi astăzi la întâlnirea cu vicepremierul Dragnea nu a plecat cu mâna goală acasă. Unii, mai norocoşi, au primit chiar şi trei contracte, dar în general fiecare primărie a primit finanţare pentru unul sau două contracte.

Liviu Dragnea a înmânat în sala Consiliului Judeţean Mehedinţi şi cheile pentru 11 microbuze şcolare. Intenţiona să le ofere cheile chiar lângă vehicule, numai că vremea ploioasă i-a încurcat planurile.

„Astăzi am venit să vă înmânez câteva contracte de finanţarepentru dezvoltarea localităţilor d-voastră şi să vă înmânez şi cheile pentru 11 microbuze. Am vrut să facem afară aşa cum am făcut în toate judeţele, numai că am zis să nu vă plouă şi o să vă înmânez cheile aici, îmi pare rău, dar asta nu înseamnă că nu le puteţi folosi la fel de bine”, a declarat Liviu Dragnea.

Vicepremierul a ţinut să le atragă atenţia primarilor şi directorilor de şcoli să aibă mare grijă de aceste microbuze şcolare.

„Vreau să vă rog şi pe d-voastră, primari şi directorii de şcoli din localităţile respective să aveţi grijă de maşini. De asemenea, şoferii care o să-i puneţi pe aceste maşini să nu uite niciodată că transportă copii. Să fie oameni serioşi, oameni cu experienţă, care să conducă cu foarte mare atenţie. Maşinile sunt foarte bune, confortabile, copiilor o să le placă, dar şoferii trebuie să le îngrijească, d-voastră să-i verificaţi şi să meargă cu atenţie şi o să vă invit să vă înmânez personal cheile de la microbuz”, a mai spus Liviu Dragnea.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top