marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VICEPRIMARUL MARIUS SCRECIU: SPERĂM CA PÂNĂ PE 30 NOIEMBRIE SĂ MAI PUTEM DA CÂTEVA APARTAMENTE ANL ÎN FOLOSINŢĂ

Primăria Drobeta Turnu Severin a început lucrările de racordare a trei blocuri ANL la reţeaua de termoficare, urmând ca şi racordul la reţeaua de apă să se facă în perioada următoare.

screciu

Lucrările la blocurile ANL sunt pe ultima sută de metri. La această oră se lucrează la racordarea celor trei  blocuri la reţeaua de termoficare a oraşului, lucrarea fiind executată într-un procent de 20 la sută.

„Am început această lucrare în urmă cu două săptămâni, în funcţie de condiţiile meteo sperăm ca lucrarea aceasta să o finalizăm până la sfârşitul anului”, a precizat inginerul Sorin Oprişan, reprezentantul firmei de construcţii.

termoficare

Lucrarea este finanţată integral de la bugetul Primăriei municipiului şi se ridică la valoarea de 770.000 de lei.

„S-a câştigat licitaţia acum o lună şi jumătate şi în urmă cu două săptămâni a început lucrarea. Noi sperăm ca până la sfârşitul anului să fie racordul făcut la ANL-uri , astfelcei care umează să primească apartamentele să poată să se mute în interior. În acest moment, constructorul a încasat şi ultimele restanţe pe care le avea de primit, cu alte cuvinte este cu banii la zi. Sperăm ca până pe 30 noiembrie să mai putem da câteva apartamente ANL în folosinţă”, a declarat Marius Screciu, viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

termoficare 1

Urmează racordul celor trei blocuri ANL la reţeaua de apă-canal, în acest moment fiind în evaluare oferta de licitaţie.

În total, 172 de familii vor beneficia de aceste locuinţe ANL la Turnu Severin.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top