miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

VICTIMA POLIŢISTULUI DIN GRUIA TRANSFERATĂ CU ELICOPTERUL LA CRAIOVA. MÂINE ÎMPLINEŞTE 10 ANI

Unul dintre cei trei copii răniţi grav în urma accidentului produs de adjunctul şefului de post din Gruia a fost transferat sâmbătă după-amiaza cu elicopterul la Craiova, acesta fiind în comă de gradul al doilea şi având nevoie de intervenţie chirurgicală la cap.

DSCF0912DSCF0918
Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, medicul Doina Leuştean, cea care a condus echipajul Ambulanţei Mehedinţi care l-a transferat pe rănit de la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin către baza Poliţiei de Frontieră Mehedinţi de unde a fost preluat de elicopterul SMURD, a declarat că starea băiatului este foarte gravă.
DSCF0924„Am fost solicitaţi pentru un transfer al unui băieţel de 10 ani cu politraumatism produs prin accident rutier în urmă cu 48 de ore – traumatism craniocerebral acut închis, microhemoragii parietale, contuzie cerebrală, comă gradul doi spre trei şi un traumatism toracic. Starea lui este foarte gravă. Este transferat la eurochirurgie Craiova. ”, a declarat Luştean.
Băieţelul care duminică, 7 iulie împlineşte 10 ani are nevoie de o intervenţie irurgicală la cap,între-o secţie de neurochirurgie, aceasta neexistând în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
În Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin au rămas internaţi alţi doi copii, cu vârste de 9 şi 13 ani care, potrivit medicilor sunt stabili hemodinamic şi nu necesită transferul în altă clinică pentru tratament.
Băiatul transferat la Craiova este verişorul copilului în vârstă de 11 ani care a decedat în urma accidentului de joi seara şi al cărui trup a fost ridicat de familie, sâmbătă, de la morga Spitalului Judeţean.
Agentul şef principal Petre Nedelcu, cel care, sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus maşina care a intrat pe contrasens şi a lovit în plin grupul de şase copii care se aflau lângă bordură, joi seara, în localitatea mehedinţeană Gruia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile vineri seara, mandatul fiind emis de Tribunalul Mehedinţi. Potrivit anchetatorilor în funcţie de evoluţia stării de sănătate a celorlalţi trei copii răniţi şi de numărul zilelor de spitalizare, poliţistul poate fi acuzat şi de vătămare corporal din culpă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top