miercuri , 8 decembrie 2021
NEWS ALERT

VICTIMELE CANICULEI: PATRU PERSOANE AU LEŞINAT LA LOCUL DE MUNCĂ

Patru persoane au leşinat vineri, în decurs de o oră, pe fondul căldurii la Drobeta Turnu Severin, două dintre ele primind îngrijiri medicale din partea medicilor în Piaţa Mircea şi alte două la o fabrică de textile.

poze lesinat_2Medicul Marin Iorga, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat vineri că persoanele au suferit lipotimie aproape simultan.

„Au fost patru cazuri de lipotimie, din care trei persoane de sex feminin şi una de sex masculin mai în vârstă. Două persoane au fost în Piaţa Mircea, iar două la fabrica textilă, lângă Piaţa Sârbilor. Simptomele au constat în pierderea temporară a cunoştinţei, ameţeală, transpiraţie, senzaţie de sufocare. Li s-a acordat primul ajutor şi o persoană a fost transportată la spital, iar celelalte, prezentând o stare generală mulumitoare sau chiar bună au fost lăsate la locul în care am fost solicitaţi.”, a declarat medicul Iorga.

Atmosfera este sufocantă în Piaţa Sârbilor din Drobeta Turnu Severin, deşi aceasta a fost reabilitată, încăperea nefiind ventilată, după cum declară comercianţii care stau peste zece ore pe zi cu marfa pe tarabe.

„I-a venit rău de căldură. Avea 40 şi ceva de ani, avea masă aici lângă noi. Suportăm greu căldura, bem apă, mai ieşim afară la aer, ce să facem?”, a spus o femeie care are legume la vânzare în Piaţa Mircea.

„Eu îl dusei până la salvare. E de nedescris atmosfera în piaţă. Noi aici ne tragem sufletul. Nu e aerisire. Sufocant din calea afară. Trebuia să aibă condiţii la banii pe care îi plătim aici.”, a spus un alt comerciant.

Pe fondul aglomeraţiei şi a temperaturilor ridicate, în Piaţa Mircea se strică şi legumele scoase la vânzare.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top