marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VICTOR PONTA DESPRE RELAȚIA CU ADRIAN DUICU. AFLĂ CINE CONDUCE ORGANIZAȚIA PSD MEHEDINȚI, DUPĂ ARESTAREA LUI DUICU

Prezent vineri la Drobeta Turnu Severin, Victor Ponta a declarat că a avut o “relaţie foarte bună” cu președintele suspedat al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, adăugând totodată că după arestarea acestuia Organizația PSD Mehedinți este condusă de Marius Screciu și Aladin Georgescu și nu are nevoie de interimat asigurat de la centru.

ponta prefectura

Aveam o relaţie foarte bună cu Adrian Duicu. Aveam relaţii foarte bune aşa cum am cu toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, în primul rând cu cei de la PSD dar şi cu ceilalţi care nu sunt de la PSD şi cu preşedinţii de consilii judeţene liberali sau UDMR. Am relaţii absolut normale pentru simplul motiv pentru că ei sunt aleşi de către oameni, de către cetăţeni.”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat cu privire la conducerea Organizației PSD Mehedinți, după arestarea lui Adrian Duicu, șeful PSD a spus că nu este nevoie de numirea unui președinte interimar de la centru, organizația având o conducere colectivă, sub coordonarea viceprimarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu și președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top