marți , 14 iulie 2020
NEWS ALERT

VIDEO: CINCI RĂNIŢI ÎN ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE ÎN MEHEDINŢI

Cinci oameni au ajuns la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin, grav răniţi, în urma a două accidente rutiere produse în această seară în Mehedinţi.  În primul accident, produs pe DN 6, patru oameni au fost răniţi după ce șoferul unei maşini a pierdut controlul volanului în mod inexplicabil şi a lovit violent un parapet, apoi a revenit pe şosea. În cel de-al doilea rănit a fost un bărbat de 32 de ani, care a scăpat de sub control motocicleta cu care mergea cu viiteză şi pe care se mai afla un bărbat.

Primul accident s-a produs pe DN 6, la patru km de Barajul de la Porţile de Fier. Patru oameni mergeau spre casă. către Orşova, în acelaşi autoturism. Nu au mai ajuns, pentru că la un moment dat, inexplicabil, șoferul a pierdut controlul volanului şi maşina a lovit violent un parapet de pe partea dreaptă a drumului, apoi a revenit pe şosea.

Doar câteva minute mai târziu, la Drobeta-Turnu-Severin, un tânăr de 32 de ani a plecat la o plimbare cu motocicleta, deşi afară nu erau mai mult de trei – patru grade. Şi-a luat cu el şi un prieten, iar pe un bulevard din localitate motociclistul a călcat acceleraţia, dar a scăpat motorul de sub control şi s-au răsturnat. Cei doi au căzut, iar  motocicleta s-a oprit la mai bine de 60 de metri de locul în care au derapat. Un prieten al celor doi a dat vina pe gropile din asfalt pentru accident, dar poliţiştii au o altă părere.

Prietenul său a scăpat mai uşor, dar motociclistul a fost rănit şi transportat la spital. El le-a urmat celor patru răniţi din accidentul de pe DN 6.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top