marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: INCENDIU PUTERNIC LA DROBETA TURNU SEVERIN

Un incendiu puternic de vegetaţie uscată a cuprins marți, după-amiază, marginea oraşului Drobeta-Turnu-Severin pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi de teren. Flăcările au izbucnit pe un câmp, dar s-au extins imediat din cauza vegetaţiei uscate au ajuns la un depozit de ambalaje al unei firme private şi ameninţau clădări din curtea Oficiului de Cadastru din localitate. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a stinge pârjolul aţâţat şi de un vânt puternic.

Vântul puternic şi vegetaţia înaltă de peste un metru au făcut ca flăcările să se extindă în scurt timp. Flăcările depăşeau în unele zone peste 1,5 metri, iar focul extrem de agresiv s-a extins imediat la depozitul unei firme private din localitate. Până să ajungă pompierii flăcările au cuprins stive de ambalaje, dar şi ambarcaţiuni şi hidrobicictele care aparţin acestei firme.

Deocamdată nu a fost stabilită cauza incendiului, dar se bănuieşte că totul ar fi izbucnit de la o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare pe vegetaţie extremd e uscată. Pagubele la firma privată depăşesc cel puţin 50.000 de lei.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top