luni , 25 ianuarie 2021
NEWS ALERT

VIDEO: MARŢIŞOR CU „EPOLEŢI”, LA DROBETA TURNU SEVERIN

Diminieaţa a fost frumoasă pentru zeci de femei din Drobeta Turnu Severin. Fie că au circulat cu maşina sau pe jos, pe strada I.C Brătianu din municipiu au fost întâmpinate de poliţiştii de la Biroul şi Serviciul Rutier. Pe lângă gândurile frumoase şi sfaturile de a se feri de incidentele rutiere, poliţiştii le-au oferit flori şi urări de primăvară frumoasă. Gestul a fost primit cu căldură de participantele la trafic, iar unele dintre ele au fost convinse să poarte centura de siguranţă după ce au primit flori.

Echipajele de poliţie, însoţite de şeful Poliţiei Rutiere au oprit în trafic toate femeile care au trecut în jurul orei 9.30 pe strada I.C Brătianu din Drobeta Turnu Severin. Poliţiştii le-au înmânat flori şi le-au adresat urări de sănătate şi o primăvară însorită.

Cum nu puţine sunt şoferiţele în Drobeta Turnu Severin, în trafic, bărbaţii au fost nevoiţi să aştepte sau să ocolească maşinile conduse de femei care au fost oprite. Toată lumea a avut înţelegere pentru că femeile poartă cel mai bine simbolurile renaşterii.

DSC04110

Nu numai femeile aflate la volan au primit flori ci şi cele care mergeau pe trotuar.

DSC04120

„Ca în fiecare an, Poliţia Rutieră Mehedinţeană continuă tradiţia ca odată cu venirea primăverii să ofere conducătoarelor auto şi participantelor la trafic cu un mărţişor. Mărţişorul pentru astăzi a fost o floare.”, a declarat comisar şef Gabriel Lică, şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Poliţiştii au oferit flori şi femeilor care au circulat pe Bulevardul Revoluţiei.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top