duminică , 23 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: UN COPIL A ARS DE VIU INTR-UN INCENDIU, LA BLOCUL L2. UN ALT COPIL A FOST RĂNIT

O fetiță în vârstă de un an și zece luni a murit, iar un băiat de aceeași vârstă a fost rănit, după ce garsoniera în care se aflau a luat foc, joi dimineața. Pompierii au intervenit pentru salvarea copilului rănit, stingerea incendiului și evacuarea a 40 de persoane care se aflau în blocul social în care s-a produs incendiul, cauza fiind un scurtcircuit la instalația electrică improvizată.

Incendiul s-a produs joi dimineața, într-un bloc social aflat pe Serpentina Roșiori din Drobeta Turnu Severin.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” au ajuns la fața locului cu mai multe autospeciale cu apă și spumă, fiind nevoie de evacuarea celor aproximativ 40 de persoane care se aflau în imobil întrucât scara a fost invadată de fum.

Totodată, pompierii au găsit un băiat care fusese scos din garsoniera cuprinsă de foc, acesta fiind transportat la Spital cu arsuri pe față.

”Pompierii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Drobeta” au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o garsonieră din Blocul L2, din municipiul Drobeta Turnu Severin. S-au deplasat la fața locului cu trei autospeciale de stingere și o autospecială SMURD. La sosirea la fața locului s-a constatat că o garsonieră era cuprinsă de flăcări. O persoană se afla în afara incendiului cu arsuri pe față, este vorba despre un copil de aproximativ un an și jumătate. Pentru acesta, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale și l-au transportat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, Ramona Nistor.

Ulterior, băiatul rănit a fost transportat la un spital din Capitală pentru a-i fi tratate arsurile.

Totodată, după ce au stins incendiul, pompierii au găsit o altă victimă în interiorul garsonierei, un băiat în vârstă de un an, care era decedat. Primele informații arată că cei doi copii fuseseră lăsați nesupravegheați și se aflau siguri în garsonieră în momentul în care a izbucnit focul.

Pompierii din cadrul ISU Mehedinți și polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a luat foc garsoniera, ei stabilind că incendiul a pornit de la un scurtcircuit la instalația electrică improvizată a încăperii.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top