sâmbătă , 6 iunie 2020
NEWS ALERT

VIDEO: UN HOT A INTRAT IN MIEZ DE NOAPTE PESTE DOI BATRANI, IN CASA, LA CIOROBORENI

Printr-o sperietură soră cu moartea a trecut un bătrân din Mehedinți. În timp ce dormea cu ușa casei deschisă, din cauza căldurii, în miez de noapte, un individ cu fața acoperită a intrat, i-a pus mâna în gât și sub amenințare, i-a cerut toți banii pe care îi avea în casă. De teamă că bărbatul îi va omorî, bătrânul în vârstă de 73 de ani care tocmai ce luase pensia, i-a dat tot ce avea. Individul s-a făcut nevăzut, iar acum este cercetat de polițiști pentru furt.

Incidentul s-a petrecut în localitatea mehedințeană Cioroboreni. Cu lacrimi în ochi și înspăimântat, bătrânul povestește cum în miez de noapte, individul cu fața acoperită a intrat peste el, l-a amenințat și i-a cerut toți banii. Omul susține că tocmai luase pensia, 1200 de lei și avea strânși pentru zile negre o sută de euro.

”Dormeam cu uşa deschisă că era cald, cu nevastă-mea la perete şi eu la margine şi m-am pomenit cu unul peste mine. A venit, m-a luat de gât, nu am mai putut nici să vorbesc, m-a imobilizat de n-am mai putut. Ce să mai fac? I-am arătat unde este geanta cu bani. Au fost 1269 de lei şi 100 de euro.”, a povestit Vasile Budulan.
În timp ce individul a intrat în casă, soția bătrânului dormea. După ce a luat banii, individul s-a făcut nevăzut. Vecinii alertați au încercat să îl prindă dar nu au reușit. Familia a chemat poliția, care a reușit să îl identifice pe autor. Bărbatul este cercetat pentru furt și cel mai probabil va ajunge după gratii. Bătrânii din Cioroboreni stau însă, cu frică în fiecare noapte. Post de poliție nu există decât în satul vecin, iar oamenii fără ajutor pot fi oricând victime ale hoților.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top