marți , 25 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VINERI, DE SFÂNTA MARIE SE DESCHIDE ŞTRANDUL DE LA SCHELA. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Vineri, de Sfânta Marie se deschide strandul de la Schela, din imediata apropiere a Bazinului Termal din Drobeta Turnu Severin. Municipalitatea a anunţat că reabiliarea zonei de agrement s-a terminat, iar intrarea va fi liberă în prima zi. Locuitorii municipiului Drobeta Turnu Severin care vor să se bucure de soare pot merge la Schela, unde comercianţii vor vinde răcoritoare şi produse alimentare, iar în caz de nevoie vor primi şi ajutor la punctul special amenajat în zonă.

Strand Schela

La strandul din imediata apropiere a bazinului termal de la Schela, cunoscut sub numele de „lighean” a fost reabilitată cuva, insuliţa din mijlocul bazinului mare, dar şi aleile laterale. În cazul în care cei care stau prea mult la soare au de suferit, pot primi îngrijiri medicale de la punctul de prim ajutor care va fi amenajat la ştrand. Municipalitatea a anunţat că de Sfanta Marie, intrarea va fi liberă la ştrand, mai ales că până acum, locuitorii din Drobeta Turnu Severin nu s-au putut bucura de el, întrucât a fost închis pentru reabilitări.

Constantin Gherghe„El a suportat până acum o reabilitare completă a cuvei şi a însuliţei de acolo. A trebuit să reducem puţin debitul de apă pentru că era foarte mare. De mâine, de Sfânta Marie, cei care vor să meargă la “lighean”, pot să o facă. Având în vedere că este şi Sfânta Marie, intrarea este liberă şi sper ca de aici înainte, mulţi ani să servească pe timp de vară, să servească celor cărora nu le permite buzunarul să meargă în altă parte, la mare sau în alte părţi, să le servească drept agrement, să se răcorească.”, a declarat joi, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe.

Începând de sâmbătă, tarifele de intrare la ştrandul de la Schela vor fi aceleaşi ca şi în anii trecuţi şi ca cele pentru bazinul termal. Adulţii vor plăti cinci lei, iar copiii, studenţii, elevii sau pensionarii, câte trei lei. Strandul se deschide vineri, la ora 8.00.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top