marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIRGIL POPESCU: MĂ SURPRINDE DECLARAŢIA D-LUI PALAŞCĂ DE A FI ÎMPOTRIVA CONSTRUCŢIEI PNL-PDL

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu se arată surprins de declaraţia deputatului liberal Viorel Palaşcă de a fi împotriva fuziunii PNL-PDL, adăugând însă că acesta a fost printre cei care l-au susţinut pe Călin Popescu Tăriceanu când s-a votat înscrierea nestatutară a acestuia în Organizaţia Satu Mare.

Virgil Popescu  presedinte PNL Mehedinti„Mă surprinde declaraţia domnului deputat Viorel Palaşcă în contextul în care dânsul a fost membru PDL prin 2004-2005, dacă îmi amintesc bine, plecând de la pnl şi întorcându-se ulterior. De asemenea, în Delegaţia Permanentă care a consfinţit ieşirea de la guvernare şi despărţirea de PSD, domnul deputat Palaşcă, alături de ceilalţi colegi din Delegaţia Permanentă a PNL a votat pentru despărţirea de PSD şi ieşirea de la Guvernare. În ultima Delegaţie Permanentă în care s-a pus problema necolaborării cu PSD, nu am observat ca domnul deputat Palaşcă să voteze împotrivă, dânsul votând împotrivă când s-a pus problema privind înscrierea nestatutară a domnului Tăriceanu în Organizaţia Satu Mare. Ori dacă nu mai suntem într-o construcţie de stânga, nu putem fi decât într-o construcţie de dreapta. O construcţie care nu poate fi făcută decât în jurul PNL. Că va fi alianţă sau fuziune, asta nu pot decide decât forurile statutare ale PNL şi PDL, noi neavând o discuţie pe această temă la Mehedinţi.”, a declarat Virgil Popescu.

Şeful liberalilor mehedinţeni a mai spus că nu are cunoştinţă ca alţi colegi din Organizaţie să susţină punctul de vedere al deputatului Palaşcă, iar prin fuziunea sau alianţa care se va forma, PNL îşi va păstra numele.

„Din discuţiile avute cu majoritatea colegilor din Biroul Politic Teritorial Mehedinţi, am tras concluzia că toţi vor o construcţie puternică de drapta în care PNL să fie centrul acesteia, iar de s-ar pune problema unei fuziuni, numele PNL care a scris istoria României din 1875 încoace, obligatoriu trebuie să rămână.”, a conchis Virgil Popescu.

Deputatul liberal de Mehedinţi, Viorel Palaşcă a anunţat public, vineri că este împotriva fuziunii PNL-PDL pe motiv că fuziunea cu “persoane care au încercat destructurarea PNL” nu reprezintă “garanţia întăririi Partidului Naţional Liberal”.

Oana Mitu

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top