marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

VIRGIL POPESCU (PNL): ALADIN GEORGESCU MINTE LA FEL CA ŞEFUL SĂU DE PARTID, DOMNUL PONTA

Preşedintele Organizaţiei Mehedinţi a Partidului Naţional Liberal, Virgil Popescu, a declarat că secretarul executiv al PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu „minte la fel ca şeful său de partid”, adăugând că „trăieşte în altă lume”când susţine că în judeţ nu există afişe cu inscripţia USL, care să inducă în eroare electoratul şi care trebuie ridicate, conform deciziei Biroului Electoral Judeţean (BEJ).

Liderul liberal a declarat că în momentul în care PNL a depus sesizarea la BEJ a strâns dovezi care să îi convingă pe membrii Biroului cu privire la situaţia reală din judeţ.

virgil popescu orsova„Practic s-a consfinţit decesul USL.Declaraţia domnului Aladin Georgescu nu poate fi decât una mincinoasă, la fel ca a şefului său de partid, domnul Ponta. Îi spun eu că le-am dat Biroului Electoral Judeţean. Există un afiş în faţă la Hotel Parc, există în staţiile de autobuz. Existau, poate le-au luat, pe sediul PSD de pe Strada Traian. Domnul Aladin Georgescu poate trăieşte în altă lume şi nu îşi dă seama unde sunt fişele.”, a declarat Virgil Popescu.

Şeful PNL Mehedinţi a exemplificat locaţiile din Drobeta Turnu Severin unde au fost amplasate afişe cu sloganul „USL trăieşte”.

Biroul Electoral Judeţean Mehedinți a admis vineri plângerea înregistrată de Filiala Mehedinți a Partidului Național Liberal, privind utilizarea nelegală de către Alianța Electorală PSD-UNPR-PC a semnului electoral și denumirii alianței Uniunea Social Liberală sub forma acronimului USL, fapt de natură a crea confuzie în rândul electoratului.

Cu privire la decizia BEJ, secretarul executive al PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu a declarat că Organizaţia o va respecta darn u are cunoştinţă despre existenţa acestora în judeţul Mehedinţi.

“Din ce ştiu eu, nu avem asemenea afişe în judeţul Mehedinţi, dar dacă există, la momentul la care va deveni executorie, hotărârea BEJ-ului o vom respecta.”, a declarat vineri, Aladin Georgescu.

usl traieste 2În urma deciziei BEJ, afişele electorale inscripţionate cu USL trebuie ridicate din toate locurile în care au fost expuse.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top