miercuri , 27 octombrie 2021
NEWS ALERT

VISCOL, TROIENE DE 2 METRI ȘI – 19 GRADE LA RÂNCA

Instantanee spectaculoase au fost surprinse în această dimineață la Rânca, stațiunea de munte cea mai frecventată de iubitorii de sporturi de iarnă din județul nostru. Din cauza vântului, pe drumul care face legătura dintre Rânca și cea mai spectaculoasă șosea de munte din România, este vorba de Transalpina s-au format noaptea trecută troiene chiar și de doi metri înălțime, care au îngropat sub zăpadă mașinile turiștilor. În ciuda vântului care sufla și în această dimineață cu foarte mare putere, dar și a celor – 19 grade care s-au înregistrat în jurul orei 8.00 în zonă, drumarii de la SDN Târgu Jiu au intervenit ca să deszăpezească șoseaua de troienele care se întindeau pe o lungime de circa 250 – 300 de metri, dar să și scoată de sub troiene autoturismele . Din fericire, drumul de acces către stațiune nu a fost blocat, așa că turiștii au putut ajunge sau pleca fără probleme.

La această oră cerul este înnorat la Rânca, iar vântul și-a mai domolit din intensitate, așa că, în ciuda faptului că este duminică după amiază, sunt încă destul de mulți turiși pe pârtia din stațiune.

Instantanee spectaculoase cu forța vântului și munca drumarilor puteți vedea pe pagina de Facebook MH Alert, iar imagini live, surprinse chiar de pe pârtie puteți privi intrând pe link-ul de mai jos.

https://camere-live.ro/webcam-ranca-m1/

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top