vineri , 29 mai 2020
NEWS ALERT

ZECI DE CĂRUȚAȘI, AMENDAȚI LA DROBETA TURNU SEVERIN

Un bărbat care circula cu o căruţă, pe Bulevardul Carol din Drobeta Turnu Severin a fost amendat de poliţiştii locali cu suma de 1000 lei, de la începutul anului, fiind sancţionate 30 de persoane care au fost surprinse pe anumite trasee cu vehicule cu tracţione animală.

pol locala carutaPoliţiştii locali din Drobeta Turnu Sevein au transmis pe pagina de Facebook cî în cursul zilei de luni, pe bd.Carol I a fost depistat în trafic un vehicul cu tracţiune animală neînregistrat , în această zonă fiind interzisă circulaţia cu acest tip de vehicul.
După ce l-au identificat pe proprietarul atelajului, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost sancţionat cu amendă de 1000 lei. Sancţiunea a fost aplicată conform art.9 pct.5 lit.a din HCL 220/2011 rep.
„Precizăm că de la începutului anului, pentru încălcarea normelor locale cu privire la circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală , poliţiştii locali au sancţionat un număr de 30 de persoane , cuantumul total al amenzilor aplicate fiind de 21 510 lei.”, mai arată Poliţia Locală.
Câţi dintre aceştia au şi achitat amenzile, nu ştim, dar nu este greu de bănuit dacă ne gândim la veniturile celor care se deplasează cu atelajul prin oraş. Aşa am aflat şi că circulaţia cu căruţa în Drobeta Turnu Severin nu este interzisă cu desăvârşire, aşa cum se întâmplă în alte municipii reşedinţă de judeţ.

„În conformitate cu anexa nr.2 din HCL 220/2011 rep., traseele din municipiu pe care este permisă circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală sunt următoarele: str. Banoviţei, str.Iazului, str.Padeş, Calea Drumul Cerneţului, B-dul Mihai Viteazu –tronson cuprins între sensul giratoriu şi Prelungirea W.Mărăcineanu , Prelungirea W.Mărăcineanu – tronson cuprins între B-dul M.Viteazu şi aleea de sud a Pădurii Crihala , aleea de sud a Pădurii Crihala –tronson cuprins între str.W.Mărăcineanu şi str.C.D.Ionescu , str. C.D.Ionescu – tronson cuprins între Pădurea Crihala şi str.Ghe.Anghel , B-dul Vîrciorova –tronson cuprins între str.Ghe.Anghel şi Calea Dudaşului , Schela Cladovei – pe toate străzile , Gura Văii – pe toate străzile .”, ne-au mai transmis poliţiştii locali severineni.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top