miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ZILELE SEVERINULUI: ASTĂZI, RECITAL ANTONIA ŞI CONNECT-R

antonia-În ce-a de-a treia seară a „Zilelor Severinului, consacraţii Antonia şi Conecte-R vor urca pe scena de la Carrefour. Muzica populară va fi şi ea la înălţime la Pădurea Crihala.

 

Pe lângă competiţii de şah pentru copii, judo sau lupte, desfăşurate la Sala Polivalentă sau Hotelul Continental, de la ora 12.00, în holul Hotelului Continental puteţi admira expoziţia de caricaturi Ştefan Popa Popas „Popas într-un zâmbet de copil”.

Apoi, programul folcloric din acestă seară începe de la ora 17.00 pe scena de la pădurea Crihala, cu Ansamblul „Maria Tănase” şi soliştii Marius Măgureanu, Filuţa Bogdan sau Marcu Nicolici. De la ora 19.00 pe scenă vor urca Ansamblul „Doina Gorjului” şi solistele Cristina Turcu şi Nineta Popa. Seara folclorică va fi încheiată de Ansamblul „Junii Sibiului”.

Pe scena din parcarea Carrefour, seara muzicii uşoare va fi deschisă de trupa Mere. De la ora 19.30 trupa Low Cost va concerta timp de jumătate de oră, iar de la ora 20.00 frumoasa Antonia va susţine un recital de 60 de minute. Seara se va încheia cu recitalul lui CONNECT-R, din care nu va lipsi cu siguranţă piase „Dacă dragostea dispare”, prima piesă românească vizionată pe Youtube de nu mai puţin de un milion de ori.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top