marți , 19 octombrie 2021
NEWS ALERT

ZILELE SEVERINULUI: VUNK ŞI VOLATJ PE SCENA DE LA CARREFOUR, JOC DE ARTIFICII LA PĂDUREA CRIHALA

voltaj1Cele trei zile de spectacol ale manifestărilor oraşului se vor încheia astăzi cu recitalul a două trupe consacrate: Vunk şi Voltaj. De la ora 22.00, la Pădurea Crihala severinenii pot asista şi la un impresionant joc de artificii.

În programul ultimei zile a acestei ediţii a „Zilelor Severinului” amintim de la ora 15.00 o expoziţie cu tema Sfântul Gheorghe a artiştilor severineni, la Castelul Artelor (Turnul de Apă) din Droobeta-Turnu-Severin.

La Hotelul Continental continuă şi astăzi, de la ora 16.00 Cupa Drobeta la şah pentru copii.

Gala muzicii populare debutează de la ora 17.00 cu programul susţinut de Ansamblul „Danubius”. Două ore mai târziu vor urca pe scena de la Pădurea Crihala Ansamblul „Jidvei” şi solişti precum Maria Stoica, Adina Popa, Iulia Oancea, Dorin Pintea şi mulţi alţii. De la ora 20.30, Orchestra „Valahia” şi soliştii Lavinia Goste, Steliana Sima, Luciana Văduva Sfetuci, Gelu Voicu vor întreţine atmosfera în aceeaşi locaţie până la ora 22.00 când seara se va încheia, aşa cum ne-am obişnuit în fiecare ediţie, cu un impresionant joc de artificii.

Muzica uşoară este şi ea la înălţime în această ultimă seară a „Zilelor Severinului”. De la ora 19.00 trupa East Roots va urca pe scena de la Carrefour. Îi vor urma de la ora 20.00 trupa Vunk, pentru ca programul să se încheie pe ritmuri alerte, cu un concert de zile mari Voltaj.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top