miercuri , 19 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ZIUA CONTABILILOR MEHEDINTENI

Membrii Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (CECCAR) din Mehedinţi au sărbătorit sâmbătă la sediul din Drobeta Turnu Severin ziua contabilului român, cu ocazia evenimentului fiind premiate firme de profil de top şi fiind organizate dezbateri profesionale.

_DSC0129

Zeci de experţi contabili şi contabili autorizaţi din Mehedinţi, dar şi parteneri între care reprezentanţi ai Primăriei Droveta Turnu Severin, ai Administraţiei Judeţene Fiscale, ai Tribunalului şi ai Poliţiei ai CECCAR au participat la sărbătorirea zilei contabilului.
Consilierul naţional în cadrul Consiliului Superior al CECCAR, Marioara Avram le-a prezentat invitaţilor mesajul Consiliului Superior, asigurându-i totodată că se fac demersuri pentru ca noua lege a contabilului să aducă modificări necesrae. „Ca reprezentant al Consiliului Superior al organismului CECCAR am avut o întâlnire pe 19 septembrie la Bucureşti şi Consiliul Superior transmite un mesaj de felicitare, de realizări în anul 2013 şi bineînţeles pentru 2014.
Pentru toţi profesioniştii contabili transmit că este pe msa de Guvern în lucru, proiectul noii legi a contabilităţii şi organismul profesional a încercat să vin cu propuneri consistente în sprijinul profesioniştilor contabili.”, a spus Marioara Avram.
Pe de altă parte, în cadrul evenimentului au fost premiate cele mai bune societăţi membre CECCAR Mehedinţi, între acestea fiind SC EXPERT CONTABILITATE & SERVICII SRL, care a primit premiul special al anului 2013, locul al II-lea fiind ocupat de SC ROM SERVICE CONTA SRL, în timp ce locul al III-lea a revenit firmelor SC YNA EXPERT SRL şi SC CONTAB SERV SRL.
„În urma unei analize făcută la anul 2012 am constatat că mediul economic din Mehedinţi are de suferit, dar cred că este o problemă a întregii economii naţionale.”, explicat directorul executiv al CECCAR Mehedinţi, Monica Moţ.
Municipalitatea a fost reprezentată la yiua contabilului de viceprimarul Marius Screciu, cel care le-a urat la multi ani contabililor de ziua lor şi a subliniat rolul contabilului în societate. De asemenea le-a urat succes firmelor din Mehedinţi.
„Le doresc să reziste. Sunt vremuri, într-adevar grele. Criza economică mondială a afectat şi societatea românească şi implicit Mehedinţiul. Le doresc să reziste, să găsească soluţii pentru că avem nevoie de soluţii, de societăţi bine dezvoltate pentru ca severinenii şi mehedinţenii să trăiască mai bine.”, a conchis Marius Screciu.
CECCAR Mehedinţi are 643 membri experţi contabili şi contabili autorizaţi, dar şi 60 de stagiari care îşi desfăşoară activitatea fie în cabinete, fie individual.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top