miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

12.000 DE ŢIGARETE NETIMBRATE CONFISCATE DE POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ MEHEDINŢENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au confiscat în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului cu produse accizabile 12000 de ţigarete netimbrate.

IMG_1204

În cadrul unei acţiuni desfăşurată pe linia combaterii traficului cu produse accizabile poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Portile Porţile de Fier II au organizat un filtru la intrarea în localitatea Gogoşu si au oprit  în trafic un autoturism condus de cetateanul roman P. Janeta în vârstă de 53 de ani,  cu domiciliul pe raza judetului Mehedinti.

La controlul autoturismului poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj  cantitatea de 12.000 de ţigarete netimbrate  mărcile Marble, Marvel şi Viceroy pentru care aceasta nu deţinea documente legale.

Femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că urma să comercializeze ţigările în mod ilegal  pe raza localităţilor din zonă.

Cele 12.000 de ţigarete în valoare de 7.200 lei au fost indisponibilizate fiind introduse în camera de corpuri delicte a  Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10000 de ţigarete şi colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top