miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

TANAR DISPARUT IN DUNARE, LA GARLA MARE, CAUTAT DE POMPIERI

Un adolescent în vârstă de 17 ani este căutat sâmbătă după-amiază, pe Dunăre de mai multe echipaje de pompieri de căutare-salvare, după ce mai mulți prieteni au anunțat că a intrat în fluviu să facă baie și nu a mai ieșit. La fața locului a fost trimisă și o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, dacă acesta va fi găsit în viață.

pompieriIncidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, în localitatea mehedințeană Gârla Mare, o persoană sunând la 112 și anunțând puțin înainte de ora 17, că un tânăr în vârstă de 17 ani a intrat să facă baie în fluviu Dunărea și nu a ma ieșit.

Potrivit purtătoului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinți, Ramona Nistor mai multe echipaje de pompieri s-au depasat la fața locului cu o ambarcațiune de cautare-salvare pe apă și scafandri care să încerce să îl aducă la mal pe adolescent.

Totodată, un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți a mers la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor tânărului, în cazul în care acesta va fi găsit în viață.

Tânărul a mers sâmbătă după-amiază la scăldat cu mai mulți prieteni, care a intrat în Dunăre să facă o baie și nu a mai ieșit.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top