sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

VIDEO: RAED ARAFAT ANCHETEAZĂ INTERVENȚIA ÎN CAZUL VICTIMEI UNUI ACCIDENT PRODUS ÎN URMĂ CU O LUNĂ ÎN MEHEDINȚI, LA HINOVA

Este anchetă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, în cazul unui accident produs în urmă cu o lună, în a doua zi de Crăciun. Atunci, opt persoane au fost rănite iar o femeie și-a pierdut viața, pe drumul national 56A, în apropiere de Hinova. În timp ce femeia a murit, fiul acesteaia, soțul și sora, au fost răniti grav. Medicii au decis ca tânărul, să fie transportat cu un elicopter la Casa Austria din Timișoara, pentru investigații și operații. Elicoterul a ajuns la Drobeta Turnu Severin, dar s-a întors fără pacient, întrucât acesta nu a fost transportat la timp de la Spitalul din Severin, pentru a fi preluat.

Accidentul a avut loc în a doua zi de Crăciun, în apropierea localităţii Hinova. Şoferul uneia din cele trei mașini implicate a încetinit pentru a vira la stânga, iar un altul nu a păstrat distanţa şi a lovit în plin maşina. În impact a fost strivită mașina în care se aflau patru persoane. În timp ce femeia a murit, soțul și fiul său și o altă femeie au fost transportați la Spitalul din Drtobeta Turnu Severin. Aflat în stare foarte gravă, medicii au decis ca tânărul să fie transferat la Timișoara, la Casa Austria, astfel că au solicitat un elicopter SMURD pentru transport. Elicopterul a ajuns, dar pacientul a întârziat, astfel că ambulanța aeriană s-a întors goală la Timișoara. Victima s-a întors și ea cu ambulanța la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, pentru ca mai apoi să plece cu același mijloc de transport la Casa Austria. Întrucât starea tânărului a fost foarte gravă, transportul pe DN6 a fost o adevărată luptă cu moartea, susține soția tânărului.

În urma celor întâmplate, secretarul de stat Raed Arafat, prezent la DrobetaTurnu Severin, a declarat că a declanșat o anchetă în urma căreia să se stabilească de ce pacientul nu a fost transportat la timp de la Spitalul din Severin, pentru a fi preluat de elicopter.

Între timp, victima accidentului se află în continuare la Casa Austria. A fost supusă mai multor intervenții chirurgicale și urmează să parcurgă o serie de recuperări.

Tânărul are doi copii pentru care a învins lupta cu moartea.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top