miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

19 PERCHEZIŢII ÎN CARAŞ- SEVERIN ŞI MEHEDINŢI LA CONTRABANDIŞTI DE ŢIGĂRI ŞI ALCOOL

politia-de-frontiera-descinderiPoliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile. 650 pachete de ţigări netimbrate, 50 de kg. de tutun frunze, 2 aparate de confecţionat ţigări, 1300 de tuburi pentru tutun, 200 kg de peşte diferite specii, o armă neletală cu 6 cartuşe şi diverse sume de bani provenite din săvârşirea infracţiunilor au fost ridicate în urma descinderilor.

Sub coordonarea Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă oamenii legii au descins în nouăsprezece locaţii la mai multe adrese de pe raza judeţului Caraş-Severin şi Mehedinţi, fiind puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere la audieri.

Percheziţiile s-au efectuat într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea Primului Procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuă de către mai mulţi cetăţeni români a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile.

Organele judiciare au avut pe timpul investigaţiilor sprijinul de specialitate din partea ofiţerilor aparţinând Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş-Severin.

În urma percheziţiilor au fost descoperite 650 pachete de ţigări netimbrate, 50 de kg. de tutun frunze, 2 aparate de confecţionat ţigări, 1300 de tuburi pentru tutun, 200 kg de peşte diferite specii, o armă neletală cu 6 cartuşe şi diverse sume de bani provenite din săvârşirea infracţiunilor.

Bunurile în valoare de aproximativ 25.000 lei au fost indisponibilizate în vederea confiscării. De asemenea, au fost ridicate o serie de probe si inscrisuri in vederea documentarii cauzei, iar cercetările continuă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top