miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

250 DE CUPLURI DE SEVERINENI AU SĂRBĂTORIT NUNTA DE AUR

Zeci de cupluri de severineni şi-au sărbătorit nunta de aur, adică 50 de ani de viaţă în doi. Nu le-a a fost uşor, dar au trecut împreună peste greutăţi şi au învăţat să se iubească şi mai mult odată cu trecerea anilor.

batranei

250 de cupluri au retrăit momentul cununiei la un eveniment devenit tradiţie pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, “Nunta de Aur”, organizat miercuri seară într-un cochet restaurant din centrul oraşului, anul acesta, la a III-a ediţie. Într-o atmosferă de sărbătoare, aceştia şi-au amintit cele mai frumoase momente ale tinereţii şi au retrăit momentul cununiei. Atmosfera a fost completată de muzică bună, cadouri personalizate, flori, şampanie şi multe alte surprize. De asemenea, edilii le-au înmânat tuturor cuplurilor câte o diplomă aniversară.

„Este o iniţiativă a domnului primar, anul acesta este la a treia ediţie şi mă bucur că particip şi eu la ea. mariusicaAcest eveniment reprezintă pentru mine un moment special şi emoţionant. Îmi face o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu aceşti oameni, care prin puterea exemplului ne oferă un nou standard al dorinţelor şi aşteptărilor noastre”

a spus viceprimarul Severinului, Marius Screciu.

Perechile au împărtăşit şi celor mai tineri din experienţa lor. Au recunoscut însă, că nu există un singur secret pentru o căsnicie fericită. “Trebuie ca soţul şi soţia să se înţeleagă, să fie toleranţi, şi să cadă de comun acord la tot ce fac în viaţă”, au îndemnat cei care au trecut prin viaţă împreună.

“Soţul meu a fost foarte bun şi darnic, ce era mai frumos îmi cumpăra şi am fost sinceri unul cu celălalt. Avem trei copiii împreună şi acum sunt străbunică. Iubirea nu moare dacă doi oameni se căsătoresc din drag, dacă e din interes nu ţine”, a spus o doamnă, care anul acesta  împlinit 52 de ani de căsnicie alături de soţul său.

Cele 250 de cupluri au petrecut împreună timp de câteva  ore. “Sunt un simbol de viaţă pentru că a sta împreună 50 de ani într-un cuplu înseamnă ceva, înseamnă înţelegere, iubire şi toleranţă”, a subliniat primarul Constantin Gherghe.

Corina Macavei

loading...


2 comentarii

  1. Alteta Voastra,Ma bucur mult ca bunul meu prieten, sotcirirul Mircea Florin Sandru, s-a grabit sa o ia inaintea tuturor (crede el!) in a Va transmite felicitari cu ocazia zilei de nastere a Altetei Voastre. Ma bucur pentru ca este pentru prima data cand il vad semnand pe blogul Altetei Voastre. Nu l-am mai vazut de multi ani dar stiu ca este un om de o calitate deosebita iar prezenta sa pe blog nu face decat sa confirme acest lucru.Este drept, Alteta, ca in astfel de ocazii, urarile pot parea monotone in formulare, repetitive, si adesea conventionale sau dimpotriva, prea sforaitoare. Cu toate astea un lucru le insufleteste si le de culoare si anume incarcatura de sentimente pe care noi, cei ce tinem sa Va facem aceste urari, o alaturaam cuvintelor.De aceea permiteti-mi a Va spune si in scris azi, 7 iunie, ceea ce V-am spus personal in ziua de 3 iunie: LA MULTI ANI! cu multe realizari, succese, sanatate si iubire alaturi de iubita noastra Principessa Mostenitoare Margaareta si de intreaga Familie Regala. Sa va fie cararea vegheata de Dumnezeu si pasii condusi de Ingerul Vostru Pazitor spre ceea ce, pentru noi, poate fi o Romanie Altfel (pe care eu, si din ce in ce mai multi altii, ne-o dorim din nou Regat).Cu deosebita stima si loialitate,prof. Diana Lucia Zotescudrd. arh. Robert Zotescu

  2. Punct si ...de la capat

    Si uite asa d-l Primar Gherghe isi face , incet si sigur , campanie electorala pt. un nou mandat ;
    alaturi de plantatul floricelelor , castanilor , palmierilor si …controlul piulitelor fantanilor din parcuri .

Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top