miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

80.000 DE ŢIGARETE ÎN VALOARE DE PESTE 40.000 LEI, DESCOPERITE LA DOI INDIVIZI DIN DOLJ, ÎN LOCALITATEA BUTOIEŞTI, JUDEŢUL MEHEDINŢI

Două personae din Dolj au fost reţinute pe bază de ordonanţă după ce poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Mehedinţi au descoperit 80 000 de ţigări netimbrate în autoturismul în care se aflau, într-o parcare din localitatea mehedinţeană Butoieşti, aceştia fiind cercetaţi pentru contrabandă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcţiunea în urma căreia au fost depistate ţigările de contrabandă a avut loc  duminică, fiind desfăşurată de  poliţiştii oraşului Strehaia şi Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Strehaia.

“În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat în parcarea unei pensiuni, aflate în zonă, pe D.C., de 30 ani şi  T.V., de 31 ani, ambii din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce încărcau ţigări netimbrate într-un autoturism. Cantitatea de ţigări găsită asupra acestora este de 80.000 ţigarete, de provenienţă străină, netimbrate, valoarea lor ridicându-se la peste 40.000 lei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Roxana Vişan.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției Strehaia.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În cursul zilei de luni, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă.

De la începutul anului 2014, poliţiştii oraşului Strehaia au confiscat peste 400 litri de alcool şi peste 100.000 de ţigarete de contrabandă.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top