miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

A ÎNCERCAT SĂ-ȘI SALVEZE FRATELE, DAR A MURIT ÎN CANALIZAREA BLOCULUI

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit în canalizarea blocului în care locuia după ce a intrat acolo să îl salveze pe fratele său care se intoxicase. Tânărul în vârstă de 28 de ani a vrut să curețe canalul de scurgere a apelor reziduuale când a fost secerat de monoxidul de carbon acumulat în subsol. Un alt bărbat a ajuns și el la spital după ce și-a pierdut cunoștința în încercarea de a-i salva pe primii doi.

D99B6CAB-0C6C-4B7E-B577-52C827704815
Tragedia s-a produs sâmbătă în cartierul Schela al municipiului Drobeta Turnu Severin. Cei trei făcuseră curat la subsolul blocului în care locuiau, iar apoi, tânărul de 28 de ani a intrat să curețe și canalizarea. Cum nu a mai ieșit, fratele său de 47 de ani și un alt bărbat de 48 de ani au intrat rând pe rând să îl salveze. Vecinii au sunat la 112. Pompierii i-au găsit dar doi dintre ei își pierdiseră cunoștința. Cu toții au fost transportați la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar pentru bărbatul în vârstă de 47 de ani medicii nu au mai putut face nimic. La spital s-a declarat decesul. La Reanimare au rămas celelalte două victime, iar medicii îi țin în continuare sub atentă supraveghere.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări. Se pare însă că acumulările de monoxid de carbon din canalizare l-a răpus pe bărbat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top