miercuri , 28 iulie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT CU TREI VICTIME PE CENTURA OCOLITOARE A SEVERINULUI

Trei persoane au ajuns marţi seară la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit pe centura ocolitoare a municipiului Turnu Severin. Numai o minune a făcut ca pasagerii din cele două autoturisme implicate în accident să scape cu viaţă.

DSCF9533

Accidentul s-a produs din vina unui conducător auto care la intersecţia centurii ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin cu un drum judeţean nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar.

DSCF9546

„În data de 26 august a.c., în jurul orei 19,00, la intersecţia DJ 670 cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. Din primele cercetări rezultă faptul că şoferul autoturismului Daewoo Cielo care circula pe centura ocolitoare a dinspre Craiova nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate autoturismului marca BMW care circula din direcţia Orşova”, a precizat subinspector Radu Bogdan Mihalache de la Biroul Rutier Municipal Drobeta Turnu Severin.

DSCF9528

În urma impactului, din autoturismul Cielo un tânăr a ieşit pe geam, lovindu-se grav în zona ochilor.

DSCF9532

În autoturismul BMW a suferit mai multe plăgi în zona feţei o tânără de 18 ani din Craiova, care a povestit că a lucrat mai mulţi ani în Italia pentru a-şi cumpăra acest autoturism pentru care plătise 42.000 de euro.

DSCF9539

„Am adus trei pacienţi, doi cu politraumatism, relativ stabili, tânărul de 18 ani este şi cu o plagă orbitală, urmează să fie investigaţi, nici unul nu este cu pierdere de conştiinţă şi niciunul nu este în stare foarte gravă”, a spus medicul Dumica Burtea Popescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

DSCF9547

Severinenii care lucrează la firmele de pe marginea centurii spun că autorităţile trebuie să găsească o soluţie în privinţa acestei intersecţii unde în mod frecvent se produs accidente de circulaţie, din nefericire multe din ele soldate cu victime omeneşti. Oamenii spun că un sens giratoriu ar putea diminua cumva din numărul acestor evenimente rutiere.

Corina Macavei

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top