miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACCIDENT ÎN LANŢ PE DN 6, MICROBUZ CU 15 PASAGERI IMPLICAT, TRAFIC BLOCAT

Accident schelaDouă autoturisme, un tir şi un microbuz în care se aflau 15 persoane au fost implicate astăzi la prânz într-un accident în lanţ pe DN 6 în Mehedinţi. Totul după ce şoferul unui BMW a intrat într-o depăşire pe un pod, pe linie continuă şi s-a izbit violent de un autotren.

Accidentul s-a produs pe pasarel de la ieşirea din Tr. Severin, imdiat după sensul giratoriu de la Schela. Şoferul BMW-ului a călcat linia coontinuă şi a depăşit o coloană de maşini. A intrat direct în tir-ul care venea din sens invers, l-a lovit frontal, apoi s-a rotit pe carosabil şi a acroşat şi rezervorul acestuia, pe care l-a spart. Impactul a fost violent, iar capota autoturismului a fost aruncată la peste 15 metri depărtare.

În cele patru maşini implicate în accident erau 20 de persoane. Doar tânărul de doar 20 de ani care conducea BMW-ul a ajuns la spital, dar nu are răni care să-i pună viaţa în pericol. La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi pompierii, pentru că era pericol de incendiu după ce rezerorul TIR-ului s-a spart şi curgea motorină pe carosabil.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Şoferului îi va fi suspendat permisul şi are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. El a rămas şi fără autoturismul făcut praf şi pe care tocmai vroia să-l vândă unei persoane din Timişoara, dar nu a mai apucat.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top