sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACCIDENT PE TRECERE DE PIETONI: Doua femei ranite la Drobeta Turnu Severin

Accident în această dimineaţă, la primele ore, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin. Două femei au ajuns la spital după ce au fost lovite de un autoturism al cărui şofer nu le-a acordat prioritate de trecere. Femeia care se afla la volan este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

11997191_1166858666663593_1777312100_n

Accidentul s-a produs la intersecţia Bulevardului Tudor Vladimirescu şi strada Dimitrie Cantemir. Femeia care se afla la volanul autoturismului a vrut să întoarcă pe bulevard şi nu le-a observat pe cele două tinere care traversau pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului, cei doi pietoni au fost preluaţi de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi de un altul de la SMURD. Prima are un traumatism la nivelul capului iar cealaltă este suspectată de fractură la picior.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Primele informaţii arată că pietonilor nu li s-a acordat prioritate.

Femeia care se afla la volanul autoturismului a fost testată de către poliţişti iar rezultatul a fost zero. Cel mai probabil i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oana Buzatu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top