miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACOPERISURI SI MASINI DISTRUSE DE FURTUNA, LA DROBETA TURNU SEVERIN

Opt apartamente din Drobeta Turnu Severin au fost afectate de furtuna puternica, produsa in noaptea de luni spre marti, dupa ce doua acoperisuri s-au desprins si au spart in cadere, geamurile locuintelor, un autoturism fiind de asemenea distrus.

IMG_6045Furtuna puternica din noaptea de luni spre marti a afectat imobile din zona Autogarii din Drobeta Turnu Severin, iar rafalele au atins 70 de kilometri la ora.

In nici jumatate de ora, furtuna a maturat orasul. Opt apartamente au fost afectate dupa ce acoperisurile de tabla s-au desprins si s-au prabusit la pamant. Copacii prabusiti au avariat si o masina. Cum era de asteptat, proprietarii locuintelor s-au speriat, mai ales ca furtuna s-a pornit chiar cand se pregateau de somn.

„Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat să intervină la degajarea de acoperiş datorită furtunilor foarte violente, după cum se vede, s-au desprins bucăţile de acoperiş de pe un bloc de locuit şi au picat pe autoturisme, pe bunuri şi au afectat un număr de opt locuinţe”, a declarat Daniel Moţi, din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Mehedinţi.

Locuitorii au fost alertati de zgomotele puternice si de bucatile de lemn si tabla care au spart geamurile apartamentelor si au cerut ajutorul pompierilor. Acum trebuie sa se ocupe de reparatii, pe cheltuiala proprie in cazul in care nu au asigurari pentru locuinte.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top