miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ACUM: NU PLECAŢI LA RÂNCA FĂRĂ CAUCICURI DE IARNĂ ŞI FĂRĂ LANŢURI ANTIDERAPANTE

drum-inchisVremea în staţiunea montană din Gorj, foarte frecventată de mehedinţeni e rea, ninge viscolit, iar poliţiştii nu vă vor lăsa să urcaţi dacă nu aveţi autoturimele echipate corespunnzător.

Pentru că ştim că la sfârşit de săptămână un număr mare de mehedinţeni pornesc spre staţiunea gorjană Rânca, unde îşi petrec sfârşitul să săptămână la sky, venim cu câteva precizări legate de vremea de acolo, la acestă oră. Dacă pârtiile sunt foarte bune, doarece în ultimele 24 de ore a nins serios, iar stratul de zăpadă nou depus asigură condiţii excelente pentru sky, este bine să ştiţi că vremea este destul de severă în această zonă, deoarece ninge în continuare viscolit.

De altfel, într-o informare postată în urmă cu circa o oră, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că “în judeţul Gorj, ninge viscolit pe DN67C Novaci – Rânca, iar pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 25 şi 34+800 de metri se circulă cu dificultate. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

În oraşul Novaci, un echipaj de poliţie nu permite accesul autovehiculelor neechipate cu anvelope de iarnă către Rânca”. Se recomandă folosirea lanţurilor antiderapante, fără de care nu veţi putea urca, deoarece carosabilul este acoperit cu strat de zăpadă.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top