miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

ACUZAȚII ȘI SUSPICIUNI: CASA UNEI AVOCATE DIN MEHEDINȚI CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

Misiune dificilă pentru zeci de pompieri, care au intervenit cu mai multe autospeciale la un incendiu ce a cuprins, joi după-amiază, acoperișul casei unei avocate din Drobeta-Turnu-Severin. Focul a distrus etajul superior al clădirii și acoperișul pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați și doar intervenția pompierilor a făcut ca întreg imobilul să nu se facă scrum. Proprietara și o femeie pe care o apără într-un proces de divorț aveau suspiciuni cu privire la faptul că focul ar fi fost pus, însă pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la neizolarea coșului de fum al clădirii.

Poveste complicată cu acuzații grave

În urmă cu câteva zile, pe numele unei femei din Drobeta-Turnu-Severin era depusă o plângere în care era acuzată că ar fi plătit un bărbat care să-i ucidă soțul, cu care era în divorț. Povestea nu a fost confirmată în urma anchetei făcute de poliție, iar femeia, care susține că a fost amenințată de fostul soț, crede că bărbatul ar fi pus acum pe cineva să dea foc  casei avocatei care o apără în disputa cu el în instanță. “Este mână criminală. Noi am fost la procuratură la un proces în care mi s-au intentat niște lucruri foarte urâte.  Eu sunt în divorț cu soțul meu, a impus pe unul, chipurile că eu îl plătesc să-l omoare, m-au sunat de la poliție, eu eram la procuratură pentru altă investigație și când dânsa a ajuns acasă eu am ajuns la mine acasă. Când am ajuns la mine acasă m-a sunat un șofer și zice, du-te că avocatei tale îi dădură foc la casă. Deci nu se poate așa ceva! Pe mine mă amenință că mă omoară, avocata în situația în care e. Mi-a spus, te termin, te termin, vă termin pe amândouă, opriți-vă. Are relații, ne joacă pe degete, cum vrea. Și a pus pe unul, un țigan de la Schela că eu i-am dat 1000 de euro și adevărul este că i-am dat 1000 de euro să-și repare mașina că mp mai ajuta și în schimb s-a dus și a spus că i-am dat să ia pistol să-l omoare” crede femeia.

Cauza probabilă, coșul de fum, neizolat suficient

În schimb, deși are suspiciuni, proprietara imobilului care a luat foc se ferește să facă acuzații: “Bănuiesc, dar nu știu, nu pot să spun, până acum nu am avut problem cu aceste coșuri, eu le-am curățat în toamnă, mi-au mers perfect și nu făceam mare lucru. Locuim aici eu, fiica mea și nepotul. Nu aveam nevoie decât de două focuri. Eu până nu mă conving, după ce facem ancheta, nu pot să fac o supoziție” spune proprietara locuinței.

Pompierii au reușit să stingă incendiul în limitele găsite, după o intervenție de mai bine de o oră. În urma anchetei efectuate de pompierii au stabilit și cauza incendiului. “Echipaje operative de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, o platformă auto și o ambulanță  SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, situată pe strada Romulus Lepri din municipiul Drobeta Turnu Severin. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, pe o suprafață de circa 50 mp. Pompierii au localizat și stins  incendiul, în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la întreaga construcție. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de amplasarea necorespunzătoare sau neprotejarea termică a coșului de fum față de materialele combustibile. Nu au fost înregistrate victime” se precizează în punctul de vedere ai ISU Mehedinți.

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top