miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ADINA DUICU A OBȚINUT MEDIA 8,75 LA BACALAUREAT

Fiica fostului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Adrian Duicu, despre care procurorii spun că este posibil să fi fraudat proba de chimie a examenului de bacalaureat a obținut media 8,75, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul edu.ro.

IMAG0863

Edu.ro arată că Adina Duicu, cea care a susținut examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Dierna din Orșova și care ar fi avut asupra ei, potrivit procurorilor, un telefon mobil în timpul probei la chimie a obținut la materia respectivă nota 7,95%.

Aceeași sursă arată că la proba scrisă de limba și literatura română, Adina Duicu a obținut nota 9,6, iar la matematică – 8,70.

Media obținută de Adina Duicu la examenuld e bacalaureat este 8,75, înainte de contestații.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți, în condițiile în care ancheta deschisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți va arăta că aceasta a fraudat proba de chimie, când asupra ei a fost găsit un telefon mobil, la ieșirea din sala de examen, lucrarea va fi anulată.

Totodată, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți, la Liceul ”Matei Basarab” din Strehaia, acolo unde, de asemenea, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a deschis o anchetă întrucât există suspiciuni de fraudare a examenului, promovabilitatea este de 39,66%.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top