marți , 18 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ADRIAN CICAN S-A ÎNTORS ÎN CONSILIUL LOCAL ORŞOVA

Consilierul local PDL Orşova, Adrian Cican, s-a întors în Consiliul Local Orşova, după ce Tribunalul Mehedinţi i-a dat câştig de cauză şi a suspendat ordinul prefectului de suspendarea a sa din funcţie pe motiv de incompatibilitate.

adrian cican (6)
Preşedintele PDL Orşova a câştigat primul război cu prefectul de Mehedinţi în data de 25 martie, când Secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Mehedinţi a pronunţat sentinţa favorabilă pentru Adrian Cican în cazul stării de incompatibilitate în care s-ar fi aflat, potrivit ordinului emis de prefectul de Mehedinţi.
“Admite contestaţia. Anulează Ordinul Prefectului jud. Mehedinţi nr. 32/29.01.2013. Suspendă executarea ordinului până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a cauzei.”, se arată în soluţia instanţei, publicată pe portalul Tribunalului Mehedinţi.
Consiliul Local Orşova a luat act de decizia instanţei în şedinţa din data de 28 martie, iar Adrian Cican s-a întors în Consiliul Local, fiind practic singurul consilier care face opoziţie la putere.
În fapt, tocmai acest lucru i-a adus suspendarea din funcţie la sfârşitul lunii ianuarie, faptul că este incomod pentru consilierii puterii. Potrivit ordinului prefectului de Mehedinţi, Adrian Cican, în calitate de consilier local, ar fi fost în stare de incompatibilitate, întrucât firma deţinută de fratele său avea în derulare un contract de prestări servicii cu Liceul “Traian Lalescu”, aflat în subordinea Primăriei Orşova. Adrian Cican a arătat atunci că dacă ar fi fost în stare de incompatibilitate şi-ar fi dat demisia din Consiliul Local.
Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top