miercuri , 26 ianuarie 2022
NEWS ALERT

ADRIAN DUICU VREA DIN NOU ÎN LIBERTATE

duicu1-465x390Adrian Duicu, președintele suspendat al Consiliului Județean Mehedinți vrea să fie cercetat în libertate. Curtea de Apel București judecă, luni, contestația lui Duicu la măsura arestării preventive, în dosarul în care este cercetat pentru fapte de corupție.

Adrian Duicu, șeful Inspectoratului de Poliție Mehedinți, Ştefan Ponea, dar şi omul de afaceri Constantin Popescu, preşedintele PSD Orşova, au fost arestaţi preventiv în data de 4 aprilie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Bucureşti, la propunerea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Procurorii DNA au început urmărirea penală în cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, instigare la dare de mită, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii, în scopul obţinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz în serviciu şi două infracţiuni de folosire a influenţei şi autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid politic, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite.

Duicu a mai formulat luna trecută o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune, însă magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea acestuia ca neîntemeiată, în ţedinţa publică din 10 iunie 2014.

Corina Macavei

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top