joi , 17 iunie 2021
NEWS ALERT

AGLOMERAŢIE LA AJOFM MEHEDINŢI! PESTE DOUĂ SUTE DE PERSOANE SPERĂ SĂ SE ANGAJEZE

Peste două sute de persoane din Mehedinţi au format cozi, luni dimineaţa la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Droebta Turnu Severin, unde au început interviurile pentru mai multe posturi scoase pentru angajare, de către firma „Coindu”, cea care deschide o fabrică de componente auto la Drobeta Turnu Severin. Un sfert din persoanele care s-au înscris pe liste sunt însă descalificate din start pentru că nu au studii superioare.

aglomeratie

Interviurile pentru angajare au început luni dimineaţa, la ora 9.00 pentru posturi de: Manager calitate, Asistent calitate, Logistică, Asistent tehnic, Şef schimb producţie, Manager depozit, Manager întreţinere, Controlor materie primă, Supervizor protecţia muncii.

Reprezentanţii firmei cu capital portughez menţionează că pe lângă studii superioare de specialitate, cei care aspiră la unul din aceste locuri de muncă, trebuie să cunoască limba engleză, iar limba germană constituie un avantaj.

Interviurile sunt făcute de către un reprezentant al investitorului portughez care a venit la Drobeta Turnu Severin, iar AJOFM Mehedinţi a pus la dispoziţie locaţia pentru selecţia personalului.

(O.M.)

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top