miercuri , 1 decembrie 2021
NEWS ALERT

AGRESORUL DE LA CIOROBORENI ESTE CAUTAT DE POLITIE

Bărbatul care a torturat în stil mafiot un consătean din Cioroboreni (Mehedinţi) este căutat de poliţie şi a fost dat în consemn la frontieră. Localnicii sunt speriaţi de cele întâmplate şi vor ca agresorul să ajungă cât mai repede după gratii.

casa

Localnicii din Cioroboreni nu mai au somn de când au auzit ce s-a întâmplat cu Daniel Constantin Căbulea, care a ajuns în stare gravă la Spitalul din Drobeta Turnu Severin în urma unei scene de o ferocitate ieşită din comun. Bărbatul a fost sechestrat, bătut cu securea, legat la mâini şi, ca tacâmul să fie complet, agresorul a vărsat diluant peste el, după care i-a dat foc.

DSCF3172

„Ne e frică că trece pe lângă noi şi mai ştii ce face. E un om rău, periculos, bate oamenii. A făcut puşcărie de mai multe ori. ”, spune o femeie. „E posibil să te lege la mâini şi să-ţi dea foc. Sunt speriată mai ales că sunt singură şi bătrână. Intră în casă peste tine şi te omoară. Dacă îmi cere bani nici nu am de unde să-i dau”, spune o localnică, care stă cu frica în sân.

DSCF3167

„Mie nu îmi este teamă că nu are ce să-mi ia, eventual să-mi facă rău, dar pentru noi femeile singure şi bătrâne e foarte rău. Eu zic să s-a făcut aşa din cauza puşcăriilor pe care le-a făcut. De când era mic i-au spus toţi că e rău şi sigur că s-a înrăit şi mai rău”, povesteşte o altă localnică.

agresiune

Familia fostei sale concubine cu care are un copil de 8 ani este terorizată de acest bărbat. Ani de-a rândul a trecut prin clipe de coşmar şi deşi a ajuns şi după gratii din acest motiv, agresorul nu s-a speriat deloc. Bieţii oameni spun că din cauza stresului s-au îmbolnăvit.

socrul

„Am proces la Craiova că a făcut recurs fiindcă a fost condamnat la trei ani şi şase luni. Nevastă-mea e bolnavă de cancer, vine pe fiecare noapte, de la 2 încolo şi ne terorizează, ne strică liniştea. M-a bătut, a fost şi condamnat, a făcut închisoare 2 ani. E un sadic, mi-a dat peste faţă. Am leucemie, când facem câinele <<Ham>> noi ieşim la fereastră să ne uităm în curte că vine banditul şi intră în curte fără să strige”, spune Dumitru Văcaru, tatăl fostei sale concubine.

Bărbatul mai spune că într-o noapte i-a dat foc la casă şi i-a tăiat la gât câteva păsări cu un ferestrău. Chiar şi poliţiştii din comună au fost îngroziţi atunci de sadismul acestui agresor.

DSCF3170

Deşi a fost căutat de poliţişti prin toate locurile pe care obişnuia să le frecventeze, la casa prietenilor lui, agresorul parcă a intrat în pământ. Este acuzat de tentativă de omor şi riscă ani grei de puşcărie, mai ales că este recidivist şi mai are de executat un rest dintr-o pedeapsă anterioară.

Daniel Constantin Căbulea, tânărul torturat de la Cioroboreni, se află acum pe patul de spital cu răni multiple.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top