sâmbătă , 29 ianuarie 2022
NEWS ALERT

AJUTOARE UMANITARE PENTRU SINISTRAŢII DIN EŞELNIŢA

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta” şi Crucea Roşie Filiala Mehedinţi au făcut front comun pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundaţiile din localitatea Eşelniţa.

sinistrati

Pentru persoanele care locuiesc din luna septembrie 2014 în module sociale, ca urmare a inundaţiilor produse în localitatea Eşelniţa au primit vizita reprezentanţilor Jandarmeriei Mehedinţi, ISU ,,Drobeta” şi voluntarii Crucii Roşii Filiala Mehedinţi.

“Aceştia s-au mobilizat şi aşa cum ştiu de fiecare dată, să ofere sprijin necondiţionat, au întins o mână de ajutor celor 16 persoane care locuiesc în condiţii grele, în cele 4 locuinţe modulare, dar şi altor persoane care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor”, a declarat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi. Alimentele neperisabile au fost colectate prin intermediul Proiectului “Banca de Alimente”- care să asigure traiul de zi cu zi şi pături necesare perioadei de iarnă, au fost distribuite celor care au mare nevoie de ajutor, de sprijin material şi moral.

Activitatea s-a desfăşurat în cadrul parteneriatului bazat pe principiul solidarităţii, încheiat între Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Crucea Roşie Filiala Mehedinţi.

C.M.

 

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top