marți , 7 decembrie 2021
NEWS ALERT

ALCOOL CONFISCAT DE POLITISTII DE FRONTIERA MEHEDINTENI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin au confiscat 50 litri de alcool etilic de provenienţă sârbească, care ar fi urmat să ajungă pe piața neagră din Mehedinți.

ALCOOL

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin l-au oprit  la un filtru organizat la intrarea în localitatea Cerneți pe conducătorul unui  autoturism Dacia despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile.

Potrivit unui comunicat de presă al STPF Mehedinți, la controlul autoturismului care aparţinea unui bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiul Turnu Severin, poliţiştii de frontieră au depistat în interiorul acestuia cantitatea de 50 litri de alcool etilic pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă.

”Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Gura Văii   cu scopul  de a-l comercializa ilegal în localităţi din  judeţul Mehedinți. În cauză s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita  de 40 de litri de alcool etilic.”, se mai arată în comunicatul STPF Mehedinți.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 1470 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

Oana Mitu

loading...


Lasa un Comentariu

E-mailul tau nu va fi publicat. Campurile marcate sunt obligatorii *

*

Scroll To Top